loader image
Beleef Drentse platteland

Foodsteps

De Drenthe Hike Foodsteps is een wandelbeleving die start in het mooie Brinkdorp Ruinen. Bij Luning’s Restaurant word je warm onthaald in een schitterend monumentaal boerderijpand.

Nu boeken >

Het Pauperparadijs

Schrijfster Suzanna Jansen, bekend van de bestseller én de gelijknamige theatervoorstelling Het pauperparadijs, neemt je mee door de bijzondere geschiedenis van het voormalige kolonie- en gevangenisdorp.

Nu boeken >

De koets van Kibbelhoek

Beleef het adembenemend mooie landschap van Nationaal park Dwingelderveld. Maar pas op, het is niet wat het lijkt! Wat doen die geheimzinnige karrensporen kris kras door het bos en de heide? Kom jij erachter?.

Nu boeken >

Accessoires en meer

Foodsteps boekje

Het Foodsteps wandelboekje als aandenken of fysiek element om cadeau te geven. In het boekje vind je naast een aantal leuke recepten ook portretten van een aantal te bezoeken boerderij en foto’s.

Nu boeken >

The Last Chair

VR film over het leven van Egbert Stellink. Egbert Stellink heeft zijn leven lang op de ouderlijke boerderij gewoond. Hij leeft eenvoudig en dicht bij de natuur. In een 30 minuten durende film stap je binnen bij Egbert en kijk je mee hoe hij leeft.

Nu boeken >